Open dag - 12 februari

De Fontein is een christelijke school waar kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar welkom zijn. Opvang en onderwijs zit bij ons onder één dak. Wij bereiden kinderen voor op een goede plaats in de maatschappij door te werken aan de totale ontwikkeling, zowel het leren als het omgaan met elkaar.


Belangrijke pijlers zijn: Veiligheid, Respect en Verantwoordelijkheid. Dit uit zich in rust en overzicht in de twee schoolgebouwen. Op onze school vinden we het belangrijk dat kinderen 'samen leren, samen leven'. Ieder kind op de eigen unieke manier.


Op woensdag 12 februari tussen 9.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom om onze school in Wielwijk en/of Krispijn te bezoeken. Dit biedt u een mooie gelegenheid om kennis te maken en onze school volop in bedrijf te zien.

Op onze open dag kunt u een kijkje nemen in de klassen tijdens een rondleiding door de school.

In Krispijn worden er op woensdag ook bewegingslessen gegeven door onze vakdocent bewegingsonderwijs. U bent ook van harte welkom om een kijkje in de sportzaal te nemen.

In Wielwijk heeft u naast het bezoek aan de klassen de kans om kennis te maken met het Leerorkest, waarbij kinderen een uur les krijgen op een instrument, gegeven door professionele docenten (Leerorkest Drechtsteden).


Kom op 12 februari kennis maken met onze school en neem bij vragen gerust contact met ons op.